voor grotere waterhoeveelheden

  • Belastingsklasse: E 600 – F 900

  • Nominale wijdte (mm): 300 | 400

De Afvoergoot MAXI PRO is het afwateringssysteem voor maximale eisen op het gebied van het vrachtverkeer (industriegebieden, werkgebieden van luchthavens, havens etc.). Met het dempende inlegstuk en de speciale schroefbare vergrendeling is gegarandeerd dat de ondergrond een rustige ligging heeft en dat er aan de hoge gestelde veiligheidseisen wordt voldaan. Met een afvoercapaciteit tot ca. 80 l/s (nominale wijdte 400 mm, lengte 1.000 mm) worden ook grotere waterhoeveelheden snel en veilig afgevoerd.

Voordelen

Rustige ligging en geringe onderhoudswerkzaamheden

Het geïntegreerde dempende inlegstuk zorgt voor een nauwere passing van de gegoten onderdelen en garandeert een rustige ligging van de gegoten afdekking.

Randbescherming

Maximale stabiliteit in alle klassen door de 5 mm sterke randbescherming van nodulair gietijzer.

Speciale schroefbare vergrendelingen

De MAXI PRO garandeert maximale verkeersveiligheid in alle belastingsklassen door twee speciale schroefbare vergrendelingen die het rooster en de goot met elkaar vergrendelen.

Beschermdoppen

Vergrendelende beschermdoppen bieden een aanvullende beveiliging tegen verschuiving van de schroeven en bescherming tegen vervuiling.

Hoge belastbaarheid

De MAXI PRO is toepasbaar voor belasting tot klasse F 900.

Afvoerelement

Vloeistofdichte aansluiting (incl. afdichtingsring) voor een kunststof leiding.

Producten

Meer informatie over de verschillende varianten?

Instructies

Inbouw instructies voor asfalt en bestrating. Principes voor het leggen van afvoergoten en informatie over belastingsklassen volgens DIN EN 1433.