De HRI is beschikbaar vanaf 15 cm, HRI 200,  tot en met ca 62 cm, HRI 700. De standaardlengte van deze afvoergoot is 2,25 m, bepaalde types zijn 3m lang. Daarnaast zijn er passtukken beschikbaar van 0,75 m, zandvangers en eindplaten.

Bij aanlevering is het gietijzeren rooster in gietijzer altijd voorgemonteerd. met bouten. Tevens uitgerust met stalen lussen en metalen verbindingsstiften. Door zijn lengte en de metalen verbindingsstiften zijn ze snel en gemakkelijk te verwerken. Standaard belastingsklasse D400 en de belastingsklasse F900 op aanvraag verkrijgbaar.

Zelfdragende lijnafwatering Type I conform EN1433.

Het I-type is speciaal ontwikkeld om de plaatsing van afwateringsgoten sneller en goedkoper te laten verlopen en het aantal werkonderbrekingen te verminderen. Dankzij het geïntegreerde, zelfdragende systeem is de HRI-I® opgewassen tegen alle verticale en horizontale belastingen.

Met hoogwaardig zelfverdichtend beton (C55/67) voorzien van wapeningsnet.
De rooster, nodulair gietijzer (GJS 600-10), standaard zwart.

Specificaties

Toepassing

Zelfdragende type-I roostergoot HRI is speciaal ontworpen voor industriële toepassingen en zware belasting. Met 2 verschillende roosterdesigns past deze HRI afvoergoot perfect in uw ontwerpen voor industrie, magazijnen, laad- en loskades, havengebied, wegennet, parkings, luchthavens, …

Duurzaam

De HRI is gemaakt van 100% recycleerbaar gietijzer en beton, en biedt een ongekende technische kwaliteit.

Plaatsingsgemak

Kies vanaf nu voor de innovatieve en duurzame kant en klare type-I oplossing: in tegenstelling tot de type-M goten wordt de HRI direct op een funderingsbed geplaatst, zonder betonomhulling. Zo bespaart u op kostbare installatiematerialen en tijd!

Afdekking

Leverbaar in 2 verschillende afdekkingen, Saone & Banane.

Kenmerken
  • Duurzaam

  • Groot plaatsingsgemak

  • Leverbaar in 2 verschillende afdekkingen, Saone en Banane.

  • Verkeersklasse D 400 kN en F 900 kN